The Endless Stay by Tsung-Ju Lu and Wei-Chen Huang

Tsung-Ju Lu and Wei-Chen Huang Demonstrates The The Endless Stay Architecture Design

Tsung-Ju Lu and Wei-Chen Huang, the designer of the award winning project The Endless Stay by Tsung-Ju Lu and Wei-Chen Huang demonstrates, The layers of the building are superimposed, and the vertical dislocation, the angle of thinking of the conversion space, guides people to change their thinking, and can bring occupants a completely different state of mind.The perception of this design uses the subtractive approach, which is irregular forms contained within regular form. In the construction method, use friendly environment, the building and main wall are used local materials and stones to eliminate the transportation waste , the grille is made of aluminum..

The Endless Stay by Tsung-Ju Lu and Wei-Chen Huang Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=71243

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to DesignLancers homepage.

Design Competitions
Copyright © 2010 - 2019 DesignLancers - designlancers.com - All Articles