Retail by Shin Takahashi/Specialnormal

Shin Takahashi/Specialnormal Exhibits The Note Et Silence. Mint Kobe Retail

Shin Takahashi / Specialnormal, the architect of the awarded project Retail by Shin Takahashi / Specialnormal points out, note et silence is a select shop in Kobe, a port city in Kansai area. ' Humour and Playfulness' were the two keywords when the project started. Our initial idea was to define the shop as a stage, customers as actors / actresses, and the interior as a stage setting. Floating box shaped Wall, Floor and Ceiling are three mail elements to define the space. Based on the idea of 'Stage Setting', we aimed to create a versatile space with a movable box shaped wall to create different scenes in the shop. .

Retail by Shin Takahashi/Specialnormal Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=30744

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to DesignLancers homepage.

Museum of Design
Copyright © 2010 - 2017 DesignLancers - designlancers.com - All Articles